סדנת התססת מזון ופרוביוטיקה טבעית
מה משותף למלפפון חמוץ, יוגורט, כרוב כבוש, יין, בירה, קקאו ולחם שאור?…כולם מזונות מותתסים
מזון מותסס הייתה הדרך הפופולארית ביותר במהלך ההיסטוריה לשימור מזון והפיכת מזונות למזינים יותר. כיום מזון מותסס הנמכר מסחרית נטול כל יתרונות אלו ואף עלול להזיק.מזונות מותססים חיים נחשבים כמשפרי בריאות ועיכול בעיקר בזכות החיידקים השונים המאכלסים את המזון המותסס, ומעכלים אותו ליסודות שהגוף יכול לספוג. בואו ללמוד ולטעום על עולם המזונות המותססים וצאו עם ידע וניסיון בשביל להכין לבד בבית פרוביוטיקה טבעית.
בסדנה נלמד על סוגי המזונות המותססים הקיימים, נטעם סוגים שונים של מזון מותסס ונתנסה בהכנת ירקות מותססים.