מי מה למה ומתי

קצת עלינו

אז איך הכל התחיל...

כולנו, אתם ואנחנו מודעים להשפעה של המזון אותו אנחנו צורכים, לאוויר שאנו נושמים ולחיים שאנו חיים .

חשוב לנו שמה שאנחנו וקרובינו מכניסים לגוף ולסביבתנו יהיה טבעי, פשוט, טרי, בריא וכמובן גם בלי לוותר על הטעם וההנאה, גילינו שאפשרי לחיות חיים נקיים יותר, פשוטים יותר וטבעיים יותר מבלי לוותר על הקידמה והחיים המודרניים ורצינו להפיץ את הבשורה, אז חברנו יחד בעלי מלאכה של מזון ,אנשי חזון וקיימות והקמנו את עובדי אדמה, מרכז התזונה המודעת וחיי הקיימות.

אנו מאמינים שהמזון והמים שלנו צריכים להיות נקיים מרעלים או תוספות שנויות במחלוקת ונגישים לכן המוצרים שלנו מגיעים עד הבית ומיוצרים בעבודת יד וברמות המוסר הסביבתי, החברתי, והבריאותי הגבוהות ביותר. אנו תומכים בהתארגנויות חברתיות חיוביות שמבקשות למצוא פתרונות חיוביים למציאות המורכבת בימינו ומנסים למצוא פתרונות ראויים לכל בני המשפחה ללא התפשרות על האיכות והטעם.

שקד זאבי

בעל חזון ויזם, אחראי על הפיתוח העסקי בעובדי אדמה, דוחף את העסק להתחשבות בסביבה, בטבע, ובלקוחות כמובן.

רומן גילר

בעל מלאכה של מזון, מפתח המוצרים,בעל החזון הקולינרי,מנהל המאפייה והמעדנייה בפועל.