סדנת אפיית לחם שאור ללא שמרים – אפייה טבעית

הלחמים שקיימים היום בשוק מלאים בחומרים שונים ומשונים, משמרים תעשייתיים עד משפרי אפייה ותוספות גלוטן שלשומר על בריאותו עדיף בלעדיהם.
בסדנה נלמד ונתנסה בהכנת לחם שאור פשוט ומזין אשר יש בו רק קמח מלא 100% (חיטה,שיפון או כוסמין), מלח, מים ומחמצת חיה.
adama_7_7_16_43673
נלמד על יתרון שמרי הבר וחיידקים נוספים(מחמצת) על פני השמרים התעשייתיים
נלמד לעבוד עם המחמצת גם להכנת מאפים מתוקים ופנקייקים
נטעם סוגי לחמי שאור שונים ונלמד על ההבדלים בקמחים השונים שקיימים בשוק
נכין בצקים לאפייה בבית ונקבל מחמצת מוכנה ועתיקה לשימוש הביתי

הסדנה היא חד פעמית ואורכת כשעתיים שלוש

אפשר להזמין אותנו לסדנה אצלכם בבית!!!

STP_9744