לכל שאלה תשובה מאת עובדי אדמה

שאלות נפוצות

אופן ההזמנה

איך מבצעים הזמנה באתר ?

נרשמים למערכת ההזמנות שלנו. למערכת ההזמנות – לחצו כאן. עם תום ההרשמה, יפתח אזורכם האישי, שם תוכלו להזמין ולצפות בהזמנות הקודמות לאורך היסטוריית ההזמנות שלכם.

עד מתי אפשר לבצע הזמנה ?

את ההזמנות רצוי להכניס עד 8:00 בבוקר של היום שלפני מועד האיסוף\חלוקה (זהו מועד הכנת הבצקים)

מה אם נזכרתי מאוחר מדי (אחרי מועד הכנת הבצקים)?

במקרה שנזכרתם מאוחר, ניתן גם להזמין אחרי מועד זה והזמנות כאלו ירשמו על בסיס עודפים שאנחנו מייצרים במיוחד למקרים כאלה.

משלוחים

האם אתם מגיעים לישוב שלי?

אזורי החלוקה שלנו כל הזמן מתרחבים, אנא בדקו בקוי החלוקה כדי לבדוק אם אנחנו מגיעים לישוב שלכם.

מתי אתם מגיעים?

שעת הגעת המשלוח אומנם אינה קבועה והיא תלויה בכמות ההזמנות באותו היום אך אנחנו משתדלים להגיע לביתכם כמה שיותר קרוב לסיום מועד האפייה והאריזה. לרוב, המשלוח יגיע בין שעות הצהריים המוקדמות עד אחר הצהריים המוקדמים בהתאם למיקומכם בקו החלוקה

ואם אין אף אחד בבית כשהמשלוח מגיע?

רוב לקוחותינו אינם בבית כשמגיע המשלוח, זאת אינה בעיה. יש לנו סידור קבוע עם כל לקוחותינו. כל לקוח והעדפותיו. ההמלצה שלנו למקרים כאלו היא להשאיר לנו צידנית מחוץ לדלת.

הלחם שלנו

מה מיוחד בלחם שלכם?

שאור – כל הלחמים שלנו הם לחמי שאור – כלומר לחמי מחמצת, אנחנו לא משתמשים בשמרים תעשייתיים בכלל. המחמצת שלנו עשויה מקמח ומים בלבד והיא לבד מתפיחה את הלחם. תהליך הכנת הלחם לוקח כיממה מלאה.
עבודת יד – כל הלחמים שלנו עשויים בעבודת יד ובמיומנות נרכשת, לכן כל כיכר היא ייחודית וחד פעמית.
רכיבים טבעיים – בלחמים שלנו לא תמצאו מה שלא נועד להיות בלחם, בלי אותיות קטנות ובלי רכיבים משונים. קמח-מים-מלח הם כל מה שצריך בשביל לחם טוב, התוספות היחידות הם סוג הלחם – אגוזים, זיתים וכו'.
טריות – הלחם מגיע לביתכם כמה שיותר קרוב למועד סיום האפייה, בדרך כלל כמה שעות לאחר סיום האפיה הלחם כבר יהיה בפתח ביתכם.

למה דווקא שאור (מחמצת)?

בגלל הבריאות – בגרעין החיטה (ובקמח החיטה) קיימות חומצות ומנגנוני הגנה שונים אשר מקשים על עיכולם ועלולים לגרום לכאבים, נפיחות, עצירות ורגישויות שונות. המחמצת מפרקת חומצות והגנות אלו, מקלה על עיכול קמח החיטה והופכת אותו מזין יותר.
בגלל הטעם – המחמצת והתהליך הארוך שהיא מכתיבה על הכנת הלחם גורמים ללחם לפתח טעמים מורכבים ועמוקים שלא קיימים בלחם שנאפה בעזרת שמרים ובזמן קצר.
בגלל הטריות – המחמצת היא חומר משמר טבעי ועוזרת לשמור על לחם טרי לאורך זמן, ומעכבת התפתחות עובש על הלחם.

מדיניות החזרות

אני רוצה להחזיר מוצר, מה עושים?

קוראים שוב את התקנון שלנו ויוצרים איתנו קשר אם יש צורך.